Afvallen met een soepdieet

De maand maart is aangebroken en het zonnetje schijnt al regelmatig. Vaak is dat het moment dat mensen er aan beginnen te denken om wat af te vallen. Er zijn vele dieet plannen mogelijk om de gewenste kilo’s te verliezen, het dieetplan dat wij in dit artikel gaan behandelen is het soepdieet, wat zeer geschikt is om vet te verliezen.

Wat is het soepdieet?

Het soepdieet is oorspronkelijk een dieet wat gebruikt werd in de medische wereld. Soms is het namelijk nodig dat iemand voor een operatie eerst een aantal kilo’s verliest, hiervoor werd degene op een soepdieet gezet om in een korte tijd af te vallen. Het soepdieet is dus een crashdieet, hierdoor is het belangrijk om een strikt schema bij te houden.

Hoelang duurt het dieet?

Doordat het een extreem crash dieet is heeft het geen lange duur. Er wordt aangeraden om dit dieet voor slechts 7 dagen te volgen, dit klinkt misschien een beetje kort voor een dieet maar het resultaat mag er in de meeste gevallen vaak wezen. Zo kun je tot zelfs 7 kilo kwijt raken dankzij dit dieet, een echte aanrader dus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *