Buikspieren en cardio

Buikspieren zijn natuurlijk erg aantrekkelijk om te zien en de meeste mannen en ook vrouwen zouden dan ook graag buikspieren en een strakke buik willen hebben. Helaas is dit eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ik denk dat nog geen 20 procent van de mensen die echt actief sporten zichtbare buikspieren hebben dus het totale percentage van mensen met buikspieren ligt ontzettend laag, waar gaat het fout, welke tips kunnen deze mensen gebruiken? Wij denken Buikspieren en Cardio!

Buikspieren en Cardio

Buikspieren en cardio is een belangrijke combinatie. Het merendeel van de mensen denkt buikspieren te kunnen trainen met gewone buikspieroefeningen en strikt gesproken is dat ook juist. Je kan hele strakke buikspieren krijgen als je veel buikspieroefeningen doet, maar dat is nog iets anders dan zichtbare buikspieren en daar gaat het vooral mis. Met de moderne consumptie maatschappij waar verleidingen op elke hoek van de straat te vinden zijn, met veel voedsel gerelateerde reclame en over het algemeen meer ongezond dan gezond voedsel is het niet zo gek dat de helft van de Nederlanders willen afvallen. Een groot deel overgewicht heeft en buikspieren echt maar voor weinig mensen zijn weggelegd. Je kunt misschien wel beter buikspieren trainen met het laag houden van je vetpercentage dan door buikspier oefeningen te doen. Iedereen kent wel een persoon die buikspieren heeft maar nog nooit een oefening heeft gedaan, juist dat komt door het lage vetpercentage waardoor zelfs die buikspieren zichtbaar zijn. Dit lage vetpercentage is te behalen met Cardio oefeningen en calorieën verbranden.

Afvallen met hardlopen

Wil je graag afvallen om een sixpack te krijgen, iets wat wij zeker aanraden dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Nummer 1, zorg dat je een volledige work-out doet dus niet allen buikspieren of buikspieren en cardio maar ook krachtsport. Met spieren kweken verbrandt je dagelijks meer vet en daarmee zal je sneller zichtbare buikspieren krijgen.  Een goede cardio sport is hardlopen. Afvallen met hardlopen is een van de beste manieren op zichtbare buikspieren te krijgen omdat het een van de beste manieren is om je vetpercentage te verlagen. Meer weten over afvallen kijk dan op afvallen-hardlopen.nl. Ook andere cardio sporten zoals fietsen, zwemmen, roeien en dergelijke sporten zijn aangeraden om te volgen om het vetpercentage te verlagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *