Buikspieroefeningen

Op deze website staat een groot overzicht aan buikspieroefeningen voor thuis en in de sportschool, dit overzicht kan je hier vinden.

BuikspieroefeningenOm een wasbord te krijgen is het belangrijk om buikspieroefeningen te doen.  Met buikspieroefeningen train je je buikspieren waardoor ze sterker,strakker en dikker worden. Voor je je buikspieren gaat trainen is het belangrijk om te weten dat je buikspieren uit meerdere spieren bestaan.

Zo heb je de bovenste buikspieren, de onderste buikspieren en de zijkant buikspier en deze worden ook wel obliques genoemd. Nu je dit weet begrijp je natuurlijk dat je je buikspieroefeningen moet afstemmen op deze drie delen. Probeer verschillende oefeningen te pakken zodat je je gehele buik tot het uiterste traint.

De meeste buikspieroefeningen pak je wel de gehele buikspier mee, maar je legt de focus op een deel van de buikspieren. Zo pak je met de oefening leg raises vooral de onderste buikspieren maar zul je de bovenste buikspieren er ook wel mee trainen. Op de website staat bij iedere buikspieroefening waar je het meest de focus oplegt. Als je zelf  een schema gaat maken voor je buikspieren moet je er dus op letten dat je minstens een oefening pakt die de focus legt op de bovenste buikspieren, de onderste buikspieren en de zijkant buik. Vind je het zelf lastig om een buikspieroefeningen schema te maken bekijk dan onze maandelijkse schema, iedere maand komt er een nieuwe op de website zodat jij iedere keer weer een goede training hebt en je ook een goede variatie in de oefeningen behoud.

Natuurlijk is alleen het doen van buikspieroefeningen niet voldoende om een sixpack te krijgen. Het belangrijkste is dat je het juiste vet percentage hebt, heb jij een te hoog vet percentage dan zullen je blokjes verborgen zijn onder een laagje vet. De juiste sportsupplementen kunnen jou helpen om een lager vet percentage te krijgen, verdiep je hier daarom dan ook goed in.

Ps, wil jij fitness apparaten kopen om je buik beter te trainen? Maak dan gebruik van een kortingscode fitnessapparaten zodat je nooit teveel betaald.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *