Herbalife helpt bij het ontwikkelen van een sixpack

Iedereen heeft een sixpack. Alleen bij sommige mensen is deze verscholen achter een laag(je) vet. Als dit het geval is kan je nog zo hard trainen en buikspieroefeningen doen. Je zal nooit het maximale resultaat bereiken. Buiten de buikspieroefeningen zal je een gezond dieet moeten volgen, waarbij je de vetlaag zal verbranden, terwijl je buikspieren getraind blijven.
De Herbalife producten kunnen je helpen bij het afvallen en om deze vetlaag weg te krijgen. Daarnaast krijg je genoeg eiwitten binnen om jouw buikspieren getraind te houden.
Hoe werkt  het Herbalife dieet:
Als je het Herbalife programma volgt heb je zes eetmomenten op een dag: Je neemt twee keer per dag een Herbalife shake: Poeder verkrijgbaar in zes verschillende smaken, die je mengt met magere of halfvolle melk, magere yoghurt, kwark of vruchtensap. Sojamelk is ook een perfecte drank om de Herbalife shake mee klaar te maken.
Een keer per dag mag je normaal eten , waarbij je wel moet opletten dat je gezond en mager eet. Dus mager vlees, veel groente en opletten met aardappelen, rijst of pasta.
Tussendoor is het toegestaan om 3 snacks te nuttigen, waarbij je een snack moet zien als 1 stuk fruit bijvoorbeeld.
Wat is verder belangrijk als je met het Herbalife programma wilt afvallen
Drink dagelijks minimaal 2 liter water. Water helpt om jouw afvalstoffen af te voeren en om het hongergevoel in bedwang te houden.
Probeer dagelijks minimaal een half uur te bewegen om het vetverbrandingsproces te verstellen en om het maximale resultaat te behalen.
Begeleiding en ondersteuning
herbalifeJe hoeft het niet helemaal zelf te doen. Een Herbalife consulent heeft veel kennis opgedaan over dieet, voeding en gezondheid en kan jou bij staan met tips, adviezen en om je te helpen gemotiveerd te blijven.
Kijk voor meer informatie ook eens op www.topdieet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *