Lekker in je vel

Er zijn van die dagen dat je niet zo lekker in je vel zit en je futloos voelt. Op die dagen voel jij je gewoon een beetje ziekjes en niet helemaal lekker. Het enige wat je dan wilt doen is een lekker warm bad nemen of douche en lekker de hele dag op bed of op de bank series kijken en slapen. Een oorzaak voor dat gevoel kan zijn dat je die week of de afgelopen dagen te weinig vitamine en mineralen hebt binnen gekregen. Het kan zijn dat je weinig tijd had om te koken en daardoor veel hebt afgehaald en dan krijg je vaak te weinig groenten. Of je bent gewoon niet zo een fruit eter. Het kan allemaal maar uiteindelijk wil jij weer lekker in je vel zitten en je goed voelen.

Er zijn verschillende bedrijven die daar een oplossing voor hebben. Bijvoorbeeld Dr Mercola of Now Foods en nog genoeg andere bedrijven. Deze bedrijven verkopen vitaminesupplementen en mineralen die jouw tekorten kunnen opvullen. Gezond leven is op dit moment een belangrijke issue waar de markt goed op in speelt. De mensen willen heel graag gezond blijven en enge ziektes en kwaaltjes voorkomen door extra gezond te leven. Het is niet alleen in Nederland in de opmars maar in de USA is het al een tijdje gaande en steeds meer volgen het voorbeeld.

En bedrijven zoals hierboven genoemd en bijvoorbeeld Jarrow Formulasen Healty Origins voorzien de behoeften van het volk door aanvullende supplementen te verkopen aan mensen die niet genoeg tijd hebben of niet het juiste eetpatroon hebben om de aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen binnen te krijgen. Het is wel belangrijk om te benadrukken dat de supplementen dienen als aanvulling en niet als vervanging. Er zit namelijk in gewoon fruit en gewone groenten ook stofjes die je lichaam nodig heeft en die niet in de supplementen zitten. Ook kan je niet leven op supplementen, want je hebt toch bepaalde suikers en voedingsstoffen nodig die niet in supplementen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *