Waar koop je anabolen?

Je wilt je spieren wat opbouwen en besluit om Anabolen te gebruiken, maar dat gaat niet zo makkelijk. Het beste manier om Anabolen te krijgen is via een arts, maar heel weinig mensen kunnen dat zo krijgen. Artsen bevelen anabolen aan, aan mensen die lijden aan bloedarmoede, hormonale tekorten en gewichtsproblemen. Je gaat de anabolen dan zelf moeten opzoeken en kopen. Echter is het belangrijk om na te gaan vanwaar je ze krijgt.

Ga vooral geen anabolen kopen bij vreemde mensen op straat om goedkoper uit te komen. Het gaat om je gezondheid en je moet alleen voor ’t beste kiezen. Er zijn andere manieren om aan anabolen te komen:

  • Anabolen bij een apotheek in ’t buitenland kopen: Je kan in landen zoals Griekenland, Spanje, Polen, Hongarije, Portugal en Italie anabolen zonder voorschrift van de dokter kopen. Als je besluit dat de doen dan zijn deze landen het beste. Buiten Europa is de kans groot dat je namaak anabolen gaat krijgen. Maar het is niet zonder problemen. Als je grote hoeveelheden koopt is er een kans dat de douane je tegen kan houden.
  • Online bestellen: Er zijn speciale websites die zuivere anabolen verkopen. Ga eerst na welke anaboolkuurtje voor jou het beste is voordat je bestelt. Probeer ook bekende merken te gebruiken als ’t kan.

Anabolen via artsen krijgen blijft de beste manier om aan steroïden te komen, maar de kans is klein dat ’t lukt. Tweede optie is dus online je anabolen bestellen. Niemand die erachter hoeft te komen en ’t wordt ook nog aan huis geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *